imkanlar
Tem 2018
Mekik Servis Güzergah Değişikliği

Üniversitemiz Ayazağa Yerleşkesinde gerçekleşen altyapı çalışmaları nedeniyle İnşaat Fakültesi Güney Kapısı ile Arı Meydan arasındaki yol 03.07.2018 - 17.07.2018 tarihleri arasında motorlu araç trafiğine kapalı olacağından dolayı, kampüs içi ring servisinin ve lojman servisinin durak ve güzergâhlarında geçici süreyle değişiklik yapılması gerekmiştir.

İnşaat Fakültesi ile Metro arasındaki yol kapalı olacağından; ring servis ve lojman servis araçlarımız İnşaat Fakültesi önünden Yemekhane yönüne devam ederek Merkezi Derslik Binası önünden Süleyman Demirel Kültür Merkezi ve Metro güzergâhından Kolej kapı yönüne devam ederek ve aynı yönden geri gelerek güzergâhına devam edecektir. Araçlara Rektörlük binası önündeki duraktan binen yolcularımızın, durak olarak Süleyman Demirel Kültür Merkezi önünü veya Metro durağını kullanmaları gerekmektedir.

Yol çalışması sona erdikten sonra ring servis ve lojman servis güzergâhları eski haline geri dönecektir.